Hai la cea mai exclusivista petrecere ever

Voi unde petreceți de 9 aprilie? Eu sper sa ajung la cea mai mobila dintre petreceri, si-anume la petrecerea BECK’SPERIENCE, care va avea loc intr-un… uuuuuu, chi-ca, chiu, chi-ca, chiu, uuuu, chica-chi… tren. Da, intr-un tren. Unul special pregatit pentru ocazia asta, in care vor concerta mai multe formatii si se va dansa pe ruta Bucuresti Nord – Campina – Bucuresti Nord.

Petrecerile din trenurile Beck’s m-au incitat intotdeauna si oricat m-as fi chinuit sa ajung acolo nu reuseam. Dar acum s-a terminat. Ajungem in trenul Beck’s la petrecerea Beck’s, am intrat si noi in randul lumii.  Si de data asta nu e o singura petrecere, sunt trei. In cele mai importante orase ale tarii: Bucuresti, Timisoara si Sibiu.

 

Toate petrecerile sunt deschise pentru bloggeri, asa ca nu trebuie decat sa va inscrieti in Beck’sperience ca sa ne vedem la petrecere. Si ca sa fie si mai misto trebuie sa ne intrecem, trebuie sa facem cele mai misto si mai lungi trenuri in care sa petrecem. Asa ca luati si voi widgetul asta si puneti-l pe blogurile voastre, ca sa crestem numarul de vagoane al trenului virtual. Daca reusim, avem 6 locuri asigurate in tren!  (top 6 bloggeri din orasul cu cel mai lung tren pana pe 6 aprilie). Orasele de pe locurile II si III vor primi si ele cate doua locuri pentru bloggerii care inscriu cei mai multi cititori.

 

In plus, 10 locuri vor fi oferite prin tragere la sorti cititorilor care se inscriu pe oricare din bloguri. Asa ca daca vrei sa mergem impreuna  la petrecere, click pe widget!

 

Trenurile vor pleca din gari pe 9 aprilie din Bucuresti, pe 15 aprilie din Timisoara si 16 aprilie din Sibiu. Se dau in total 600 de invitatii duble, deci party-ul va fi extraordinar in fiecare tren, cu conditia sa va inscrieti pe site. Totodata, dand sms la 1823 cu codul unic Beck’s (ce se gaseste, desigur, pe sticlele Beck’s) puteti  castiga 600 de invitaţii duble în trenurile Beck’sperience, 6 sesiuni de clubbing în Berlin împreună cu 3 prieteni si alte premii. Hai, cine se baga ?

 

 

UPDATE: PENTRU WIDGET

Dati click pe bannerul de sus, in urca in tren. Selectati ca sunteti blogger, completati datele si aveti astfel widget. Hai ca nu e greu.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: