Harry Potter 7 – the deathly hallows

Filmul a aparut exact cand trebuia tocmai ca sa tina blocate salile de cinema pana dupa sarbatori. In final industria cinematografica va avea de castigat in acest final de an din biletele vandute la acest film.

Cat despre film, in final actiunea e misto si are o oarecare logica. Totusi nu va duceti sa vedeti filmul obositi si fara sa fiti atenti pentru ca veti spune la fel ca tipul din stanga mea de aseara care la final s-a plans de lipsa de efecte speciale si de plictiseala. Filmul e putin cam lung, dar cum au ajuns la episodul 7,  se adreseaza in principiu failor Harry Potter care sunt deja impatimiti de film. Nu pot crede ca cineva care va vedea abia acum pentru prima data un film din seria HP s-ar putea sa ii placa sau sa-l inteleaga.

Cinema City au modificat IMAX-ul din Romania, renuntand la pelicula si facandu-l digital(al doilea din europa in format IMAX digital). Drept urmare proiectorul

care pana acum afisa filme de pe pelicula, acum le face digital. Sunt insa curios tehnic la ce rezolutie se proiecteaza filmul, cum si care e tehnologia de a-l trimite atat de departe, dar si capacitatea becului (sau daca au ramas acestea). Partea buna e ca s-a eliberat spatiul din camera de proiectie. In poza de mai jos vedeti ca aici unde era gol era o intreaga masinarie de montat si derulat pelicula filmului.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: