Hashtaguri si comentarii cu poze pe Facebook

Hashtaguri si comentarii cu poze pe Facebook

Facebook au introdus si ei hastagurile. Acel # pus in fata unor cuvinte pentru a le putea indexa mai usor. Iar la click pe #hashtag, se genereaza o cautare pentru a vedea care sunt si alte statusuri si persoane care au spus ceva despre acelasi subiect.  Asta a fost implementata de curand si in Google Plus. Si la cat de des am intrat acolo, nu-mi dau seama exact cine a fost primul.

Pe langa asta, Facebook permite de astazi si comentarea cu poze. Adica vrei sa comentezi si sa atasezi o poza in comentariu, acum ai in dreapta butonul de upload. Acesta nu e disponbil insa pentru toate statusurile, dar asta tind sa cred ca tine de setarile fiecaruia.

comentarii cu poza pe facebook

Pana una alta, maine vom scrie iar de Facebook. Pentru ca astazi ei lanseaza ceva. Iar acest ceva este tinut secret. Poate vom vedea o versiune de Instagram cu video, gen Vime. Sau poate vom vedea chiar un RSS reader pentru cei care isi citesc stirile pe Facebook.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply