Doi din trei romani sunt pe Facebook. Cine mai munceste?

Doi din trei romani sunt pe Facebook. Cine mai munceste?

Conform Facebrands, aparent astazi am depasit pragul de 6 milioane de utilizatori pe reteaua de socializare.

facebook_romania_users_evolution

E un numar pe care il asteptam de mult. Si pe care multi il asteptau de mult. Sa ne putem lauda cu 6 milioane de oameni pe Facebook. 6 milioane de conturi, dar cum sunt procedurile Facebook de verificare a conturilor si faptul ca Facebook sterge conturile care nu au un nume real in descrierea lor, atunci putem spune ca sunt 6 milioane de oameni.

Si daca ne gandim ca in Romania mai sunt doar 9 milioane de oameni, iar 6 din acestia sunt pe Facebook, atunci am putea spune chiar ca doi din trei romani au cont pe reteaua de socializare. Iar daca ne uitam la demografice vedem ca si cei batrani s-au apucat sa isi faca cont pe Facebook. Dar asta dupa ce toata populatia activa, adica cei care muncesc au cont pe Facebook.

Astept statisticile care sa imi zica ca unul din doi romani care au cont pe Facebook se loggeaza cel putin o data pe zi in retea. Ca apoi sa intreb cine mai munceste.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: