HBO GO in final prin DOLCE

V-am mai spus de HBO GO, e singurul si primul serviciu care chiar imi place de video on demand din Romania. De fapt e si singurul facut corect, corespunzator, folosind state of the art din tehnologia moderna – silverlight. Cert e ca fata de acum doua luni, cand m-am uitat eu ultima data la HBO GO au aparut cateva imbunatatiri care chiar se vad. Player nou, controale mai bune in playerul video, calitate mult mai buna a filmelor.
Iar la prima accesare a paginii exista un plugin care verifica ce conexiune aveti la internet, ce putere are calculatorul, daca aveti ultimul plugin de silverlight instalat. Si toate astea ca sa vedeti filmele in cea mai buna calitate.
Un alt avantaj al tehnologiei de streaming prin silverlight, este ca isi adapteaza viteza si calitatea videoului in functie de nevoile tale. Adica daca se ingatuie internetul la un moment dat, calitatea filmului se adapteaza automat.

Mie imi place sa ma uit la HBO GO numai pe televizorul full HD. Si filmele sunt de acolo. Nu stiu la ce rezolutie se transmit, dar se vad clar si corect. Sunt pe internet.
Mai am doua avantaje sa va spun despre HBO GO, care imi plac mult. Primul ar fi ca daca pornesti un film sa zicem de la birou (care aveti timp sa va uitati la filme la munca) si trebuie sa plecati acasa, atunci cand ajungeti acasa puteti revedea filmul fix de la momentul in care i-ati pus pauza pe calculatorul de la birou, logandu-va pe HBO GO. Celalat ar fi ca serviciul e gratuit primele doua luni, daca sunteti abonati la MAXPAK de la HBO (toate canalele lor transmise pe cablu).

Si vestea cea buna e ca acum clientii Romtelecom au acces la acest serviciu. Adica si eu. De fapt socrii. Le maresc abonamentul Dolce sa includa MAXPAK la ei acasa, iar eu ma uit la filme cand vreau, cum vreau pe HBO GO. Nu de alta, dar mai ratez inceputul filmului sau vreau sa ii pun pauza sau orice altceva.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: