High impact friends la Amsterdam

Revista Biz a strans 10 bloggeri si influentatori din online-ul romanesc si ii duce la Amsterdam, la finalul lunii, pentru a se prezenta si pentru a discuta cu cele mai importante agentii care vand publicitate si care vor sa cunoasca astfel online-ul romanesc.

Astfel Omuletii Verzi, Ursus, The Group, Danone, Klm si Grafica si tipar se vor intalni cu Visurat, Chinezu, Victor, Negrea, Stanca, Groparu, Manafu, Crivat, Sutu si Petreanu.  Ar fi trebuit sa fiu si eu acolo, insa nu-mi iese la finalul lunii asteia. Drept urmare ii deleg pe  Dragos sau pe Visurat sa ma prezinte si pe mine ca tot nu voi fi acolo 🙂 Comisioanele le raman lor.

Si pentru asta High Impact Friends este un inceput. Un inceput al naibili de bun, un inceput extraordinar de potrivit. Pe langa blogarii si alte conferinte despre cum sa crestem online-ul, pe care le tot facem, acum trebuie sa si prezentam industriei de publicitate din Romania ce suntem, cine suntem, ce facem, si ce tool-uri au acestia pentru a se face auziti in internet.

Am spus-o si in conferinta de la Sibiu. Daca nu esti acum pe internet, degeaba esti. Doar pe internet ai cum sa evoluezi. Iar cum aseara a fost la televizor iRobot, spre asta ne indreptam. Nu mai e intrebarea cand, e intrebarea esti pregatit pentru asta?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply