Horia Brenciu in garajul Europa FM

Ce se poate spune despre Horia Brenciu? Ca este un fenomen? Ca este o sursa nesecata de energie? Ca omul asta canta in continuu si daca nu ii spunea cineva ca a depasit cu mult timpul alocat concertului, mai canta inca?

Am fost in garajul Europa FM ca sa vad un concert, asa cum nu se intampla multe la noi. Sa vad un artist care isi apreciaza publicul. Sa vad un om care are 80.000 de fani pe Facebook si ii multumeste pe toti. Iar publicul a fost mai mult decat … extraordinar. Chiar daca erau vreo 40 de grade in incinta, totul a fost frenetic, frumos, placut si magnific.

Brenciu stie sa faca show. Asta e un lucru clar. Si nu il face singur, pe langa trupa sa, i-a avut invitati pe Monica Anghel, Alexandra Ungureanu – o voce care pe mine m-a incantat intotdeauna, dar si pe Grasul XXL si Guess Who – cu care au lansat o piesa noua.

A primit mascota Robingo (mascota pe care el a recunoscut ca nu a putut sa o faca rost din televiziunea romana). A schimbat trei randuri de haine, o data ajutat de fane. A cantat fara oprire si a dat prosoape cu fete dezbracate cadou fanilor de pe Facebook care au venit la concert.

Si videourile de la concertul din seara asta, in ordinea uploadului pe youtube.

 
Septembrie e luni:
Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: