Hotel Kehlbachwirt

Hotel Kehlbachwirt

Trebuie sa revin cu un articol despre hotelul in care stam pentru ca este extraordinar. E atat de rustic si prietenos, doar pentru faptul ca vorbesti limba romana in el, incat te simti ca acasa. Dar e mai mult decat atat. Hotelul asta ascunde o istorie, iar daca veniti aici e bine sa o aflati. Pentru ca sigur veti afla o alta poveste fata de cea pe care am auzit-o eu.

Cladirea este de prin anul 1300. Bineinteles, nu in aceasta forma, dar e cea mai veche cladire atestata din localitate. Si cea mai mare. E atat de calduroasa si spatioasa incat ai loc sa faci destule. Plus ca are intrari secrete, coridoare secrete si totul este cu mobila originala. Nu veche, ci foarte bine intretinuta.

Cateva poze elocvente mai jos.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel KehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum OradeaOpel, Neola și Anagrama.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply