Hotel Transylvania (2012)

De obicei de Halloween apar filme de groaza. De fapt sunt tone de premiere de filme pe care noi sa le vedem la cinema pana la Craciun, iar multe din filmele astea candidadeaza la Oscar.

Hotel Transylvania e genul de film care a ales sa fie placut. In loc sa fie un film de groaza sau un film de actiune, producatorii au ales sa faca un film haios cu personaje de groaza, cu toate presonajele de groaza. Veti vedea acolo toate personajele pe care le stiati din copilarie, de la Frankestein la Dracula sau de la Ratatouille la Mumie.

Genndy Tartakovsky  este regizorul filmului. Si daca nu stiti de unde sa-l luati, ei bine el a produs desenele copilariei voastre: Dexter’s Laboratory. Ei bine acum a trecut la lung metraj, iar duminica a fost in Romania.

Genndy Tartakovsky a declarat duminica ca daca  stia ca va avea parte de o primire atat de calduroasa in Romania, venea de mult mai devreme. I-a placut tara si sper sa se mai intoarca, dar si sa vorbeasca de bine.

Revenind la film, va recomand doar cele doua voci din engleza: Adam Sandler si Selena Gomez. Sau va recomand povestea, pentru ca veti rade cu lacrimi. Sau va recomand sa va luati copii la cinema ca sa-l vada in 3D. Sau sa va duceti la premiere ca sa va intalniti si cu monstruletii din videoul de mai sus. Monstruleti care sunt si mai infricosatori in realitate. Si faceti-va poze cu ei.

 

Duminica am fost la Bran, ca sa vedem filmul si sa ne intalnim cu actorii ce au dublat filmul in limba romana. Am facut poze, iar acestea sunt pe Facebook. A fost superb. Imaginati-va ora 10 seara, liniste in Bran si pe mine care radea in fata castelului, in curtea interioara, auzindu-se ecoul.

 

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply