HTC Desire Z

Butonez de vreo 2 zile un HTC Desire Z.  Ca sa vedeti cam care a fost prima impresie a telefonului putem vedea clipul asta:

Acum jucaria e mistocuta. Rezistenta, tine bateria mai mult de o zi, mananca net ca orice alt android (adica muuult), iar sistemul de operare e rapidut si fara sa se ingatuie asa cum eram obisnuiti.  In schimb sunt dezamagit de aplicatiile pe care nu le pot inchide sau care se deschid singure inapoi, cum ar fi seesmic sau yahoo messenger.

Avem nou serviciul de maping de la HTC, dar si HTC Club-ul de unde luam wallpapere, teme si ringtone-uri(oare cum se urca ringtone-uri acolo ca l-as urca si eu pe al meu). Bine, procesorul nu e de 1 giga ca la Desire simplu, dar aia 800 mhz nu se simt deloc mai incet. Memoria interna de 1.5 giga e suficienta pentru instalarea aplicatiilor, ar putea lua exemplu aici de la windows phone-uri. 3G, HSDPA, 14.4 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps si ca wi-fi se misca extraordinar.

Telefonul se gaseste la Koyos la oferta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply