HTC Sensation in Romania

Saptamana trecuta a fost lansarea HTC Sensation in Romania. In evenimentul de la The Ark a cantat Nadia Ali, fapt pentru care joi mi-a sunat telefonul intr-o mare fericire cu oameni care voiau si ei la concert.  Daca nu va spune nimic numele click aici sau trebuie sa va amintesc ca a fost vocea Iio, cei care au cantat hitul anilor 2000 in materie de house, Rapture.

La evenimentul de saptamana trecuta, prezentat de Andi Moisescu, au fost si mandruta si solcanu pe care chiar as vrea sa ii vad daca vor folosi telefonul asta si ca se vor lauda cu el. De Mihai de la Hi-q n-am de ce sa vreau sa foloseasca telefonul ca lui oricum ii place si il stiu ca e bucuros sa incerce chestii noi.

In schimb la Carturesti, au fost stimulate simturile celor prezenti prin trandafiri comestibili, fum parfumat, muzica de la Electric Brother, un film care prezinta perspectiva telefonului, din spatele intefetei Sense, iar simtul tactil a fost stimulat printr-o masa cu tot felul de materiale si esente, numai bune de pipait.

Telefonul vine la Vodafone cu 139 de euro, pentru abonamentul de 1 giga de internet. Eu voi primi telefonul azi si abia astept sa vad ce poate.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: