I-a venit lui Ponta mintea la cap?

Ponta si cativa din conducerea PSD s-au dus azi [n.n. – ieri ] sa se vada cu Basescu, dupa ce l-au dat afara pe Geoana din partid. Asta cu datul afara e un pic nasparlie (ma rog, suspendare, tot dat afara se cheama), adica omul ala a facut cate ceva pentru partid, il bati cu nuiaua la curu gol decat sa iasa in public, dar daca iese in public o imbraci frumos. Bine, faptul ca Geoana nu a comentat suspendarea sa din PSD il incrimineaza si mai mult decat putea sa-l incrimineze ceva vreodata. (sa-mi aminteasca si mie cineva cum a fost cu Nastase).

Sper insa ca discutia de la Cotroceni a dus la ceva constructiv,   nu la copilarismele astea pe care le stim  de la televizor. Ce ceva constructiv sa duca? Pai aia cu santierele pe care le avem, aia cu ce naiba am facut anul asta in afara de a ne imprumuta de la FMI, ce am realizat? Dar ce vom face la anul?

Intre timp Ponta o duce bine cu blogul. Asta-mi place.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply