Ia-ti prietenii si vino la B’est Fest

Vine acea perioada a anului cand B’estFest strange toata lumea pe campul de la Tunari pentru trei zile de distractie despre care se va povesti tot anul. Si pentru ca festivalul este mai mult decat un simplu concert de muzica, aveti ocazia acolo sa faceti tot felul de activitati.

Si pentru ca la acest summer camp nu trebuie sa mergeti singuri si trebuie sa mergeti sa va distrati, am pentru voi 3 invitatii pentru cele 3 zile, dupa cum urmeaza. Doua pass-uri pentru ziua intai pentru un singur castigator, trei pass-uri pentru ziua doi pentru un singur castigator, trei pass-uri pentru ziua trei pentru un singur castigator.

Si pentru asta nu trebuie decat sa imi comentati la acest articol spunandu-mi ziua in care vreti sa mergeti si la ce concert. Apoi eu aleg trei persoane diferite dintre voi, care sa isi stranga gasca si sa se duca la distractie.

Trebuie sa va mai zic ca B’estFest are aplicatii pentru telefoanele mobile pe Android si iOS, iar ca la cortul Vodafone veti putea testa cred si tehnologia 4G. De fapt, Vodafone sunt cei care va ofera biletele la b’estFest

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply