Iar m-am trezit in alta tara

Cand a fost ditamai scandalul cu arestarea judecatorilor, oamenilor de afaceri, apropiatiilor in cazul de maxima importanta pentru tara: Voicu; toata lumea era bucuroasa si spunea ca justitia isi va face datoria, ca traim lucruri fara precedent si ca toata lumea va fi fericita.

Din ochii ignorantului de pe margine care n-are timp sa se uite la stiri si care e mai putin interesat de ce scandaluri mai sunt in piata, totul parea bine atunci. In schimb, acum toata lumea vine si spune ca s-a facut dreptate cand au fost eliberati cei trei crai.

La fel ca la alegeri. M-am culcat linistit intr-o tara in care parea ca arestarea unui grup care punea la cale chestii (dracu stie, asa s-a spus, nu s-a dovedit inca sau urmeaza sa se dovedeasca) parea sa fie un lucru bun si m-am trezit intr-o tara in care eliberarea grupului de mai sus poate deveni sarbatoare nationala de buna purtare a justitiei.

HA?!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply