#icebucketchallenge – Fa ceva ca sa fie bine

#icebucketchallenge – Fa ceva ca sa fie bine

Este un trend la nivel mondial, sa iti torni apa cu gheata in cap. Ok, e cald, iar asta oarecum te va racori. Nu si atunci cand afara sunt 24 de grade. Atunci nu te mai racoreste.

Revenind.

Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti lanseaza un apel umanitar pentru un angajat care lucreaza de peste 11 ani la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. In Iulie 2014, Marius Cristian Cutitaru, in varsta de doar 39 de ani, a fost diagnosticat cu ciroza hepatica, insuficienta hepatica severa si hepatita virala cronica tip B si C. Si el si Elena Cutitaru, sotia sa, ne sunt colegi de mult timp aici si nu putem sta fara a face nimic pentru a-I ajuta sa treaca mai usor peste situatia in care costurile tratamentului recomandat la iesirea din spital sunt mult prea mari pentru veniturile familiei. 3 luni de tratament inseamna o suma aproximativa de 2100RON, veniturile familiei fiind insuficiente pentru achizitionarea medicamentelor.
Asociatia Societatea de Salvare Bucuresti a demarat un apel umanitar si va strange orice donatie in contul RO31PIRB4261757821003000, deschis la Piraeus Bank, Sucursala Calea Calarasilor.
Orice persoana care vrea sa ajute poate sa depuna in contul asociatiei cu mentiunea “Pentru Marius Cutitaru”. Orice suma conteaza in rezolvarea problemei de sanatate a Familiei Cutitaru. Va multumim pentru sprijin. Va vom tine la curent pe pagina de facebook a Asociatiei noastre. Se spune in mesaj.

 

 

 

Am primit deci leapsa de la Andrei Nourescu de la Dolce Sport. Mi-am turnat apa cu gheata in cap. Mai precis, Dragos Gurarosie de la Mixtopia.ro a dorit sa-mi toarne apa cu gheata in cap, la Ludic Bar.  Multumesc pentru galeata de apa, pentru patura si pentru cafea.

Si daca nu ma asteptam, m-am filmat eu cu doua camere, iar pe langa mai erau vreo 10 persoane care m-au filmat cu telefoanele mobile. Ca sa vezi ce inseamna sa ai un smartphone si sa il folosesti cu orice ocazie. NU a fost nimic regizat, nu a fost nimic discutat inainte. Nici macar momentul cand a aruncat apa. Dar nu asta conteaza. Ceea ce conteaza este ca eu am donat pentru Marius. Ceea ce ar trebui sa faci si tu.

Leapsa merge mai departe catre Lumi Balaban, Ioana Silistaru, Marius Deak. Marius daca faci leapsa cu toata agentia as fi si mai fericit. Si daca puteti sa il ajutati pe celalalt Marius cu ceva. Sau pe oricine altcineva. Pentru ca #icebucketchallenge nu este numai despre americani, este despre omul de langa tine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply