Idei de zece

Idei de zece

Ieri ne-am jucat putin la Praktiker. Am avut si un concurs intre bloggeri, dar ce a iesit acolo, va las sa vedeti in clipul de mai jos. In schimb, sa va zic de fapt de ce ne-am dus acolo.

Praktiker aniverseaza 10 ani in Romania. Care 10 ani nu sunt de colea, pentru ca au deschis o groaza de magazine si s-au impus ca un magazin de bricolaj complet si cu preturi mici. De fapt de-a lungul timpului eu mi-am tot cumparat chestii de la Praktiker, lucruri de care sunt mandru si care sunt foarte misto.
Acum exista si o aplicatie pe Facebook pentru clientii ca mine, care au mai fost pe la Praktiker si care si-au facut singuri lucruri prin casa. Premiile sunt de 40.000 lei. Adica o distractie impresionanta, daca vrei sa iti refaci apartamentul.

Si pentru ca Do It Yourself e un slogan la care romanii se pricep cel mai bine, am fost invitati vineri la Praktiker Vitan, din complexul Vitantis, sa facem si noi dupa capul nostru niste ornamentari de jardiniere. Ce a iesit …

Iar in urma acestei lucrari facute de mine, spre marea mea surprindere am iesit chiar castigator. Multumesc celor care m-au votat: Cabral, Chinezu, Vlad, Claudiu, Hoinaru, Marius.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply