Ieri in Altex

Am fost ieri in Altex sa caut telefon fix, am gasit unul misto, dar n-am gasit bani sa-l si cumpar. Nu-i nimic, poate poate se mai misca adsensele asta. Desi nu cred.

Boon, trecem peste. Altexul la fel ca si cum il stim. Oameni turmentati si paranoizati ca vor ceva cu orice pret, fac cozi la ghiseele de credite. (am facut o data greseala asta, nu ma mai implic in veci).  Produse indoielnice, mai ales cu preturi ciudate. Si nu neaparat mici. Adica, dincolo era mai ieftin.

Am vazut am zis … hmm n-are sens si am plecat. Eu v-am zis voua ca am alarma la casa si ca alarma asta are telecomanda, ca aia de la masina. Eh… am plecat de la Altex si am zis … hai sa ma joc cu telecomanda, am apasat pe butoane si … surpriza, au inceput sa piuie alea de la iesire, desi nu era nimeni acolo, desi nu trecuse nimeni pe acolo, iar eu eram deja la 20 de metri. Drept urmare … am zis sa traiasca sistemul lor de protectie si am coborat pe scari.
Dar e misto nu? Te duci cu un device ce nu trebuie sa interfereze si incep jucariile sa piuie, ma voi mai duce, ca doar trebuie sa iau telefonul ala nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: