Impinsi de la spate

Voi ati vazut ca parlamentarii nostri se aduna in plen doar cand e vorba sa voteze o suspendare de presedinte sau cand vine cineva din afara la ei?
In rest pauza, ei asteapta sa fie impinsi de la spate, sa fie supervizati, sa vina la munca si sa dea bine asa de ochii lumii. A fost bine ca a venit presedintele francez azi la noi, s-au votat legi, s-au aderat legi, a fost plenul, au avut loc dezbateri cu folos. Si toate astea pentru ca era presedintele francez aici.
Eu zic ca saptamanal ar trebui sa mai vina cate cineva de afara, vad ca astfel s-ar misca un pic si tara asta. Iar acum incep sa inteleg de ce va avea loc summitul NATO aici: romanii trebuie impinsi de la spate, trebuie sa existe cineva care sa ii supravegheze ca sa isi faca treaba, trebuie sa fie cineva care sa ii traga de urechi atunci cand gresesc. Acelasi lucru mi se aplica si mie, dar uitandu-ne pe plan politic, ma mir cum Europa are atata rabdare ca sa ne verifice pe noi tot timpul.

Totusi e bine ca ne miscam un pic, incet, incet, dar poate va fi mai bine 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: