Prima din trafic – cu presedintele Frantei

Azi am mers o data cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, pe aici prin Bucuresti. Cel putin de la Casa Presei la Arc. Eu in autobuz, el in mercedes, deci aceeasi masina la amandoi.
In principiu a fost din eroarea mea, ca trebuia sa stiu ca vine, cand vine, pe unde merge si trebuia sa evit zona. Partea buna a lucrurilor a fost ca a trecut o coloana de deschidere cu 5 minute inainte, dupa care s-a reluat traficul. Peste 5 minute a venit coloana oficiala cu motociclisti, bineinteles politistii au oprit traficul.

Ca sa fie treaba frumoasa, dupa ce a trecut presedintele politistii au mai tinut intersectiile blocate cat sa apuce coloana oficiala sa aibe ceva avans, dupa care au plecat… habar n`am unde, probabil in alte intersectii de pe traseu. Ce e prost e ca n-a ramas nimeni sa dirijeze cozile de la intersectii. Adica, de ce nu suntem inca obisnuiti cu asta?
Cealalta chestie proasta e ca am auzit destule vociferari in autobuz. Aoleu vine si presedintele asta sa se creada important si opreste traficul ca sa treaca el. Coloana chiar n-a fost impresionanta, 2 masini de politie, 2 de spp, masina prezindentiala flancata de 3 BMW-uri. In final am vazut si eu masinile de spp pe care scrie politia (asta o fi legal?) de marca BMW seria 5 🙂

S-a circulat al dracu de misto pe Gara de Nord, Victoriei la ora 3.  Nici n-ai fi zis ca e zi de trafic.  In schimb pe Dorobanti indolenta si impasibilitatea lasa urme grave in trafic. Totusi dupa piata e lin si frumos. Limita? 90 la ora in fata televiziunii, pe kisselef am fost dragut.

Mi s-a promis un detector de radar, tre sa ma duc sa-l iau.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: