Importam curent

Cum pana mea? Noi care avem ditamai centrala atomo-electrica, noi care avem toate hidroncentralele astea, noi care avem super termocentrale, care sunt scumpe, dar oricum produc curent electric pentru ca altfel n-am avea apa calda acasa?

Acuma … stau si citesc stirea asta, unde e vorba de Vosganian, Electrica si importul de curent. Adica … ori a crescut consumul de electricitate de aici si noi nu mai putem asigura asta din productia proprie, ori ceva putred iar se pune la cale prin instrumentele financiare ale statului.

Iar cum Romania e o vaca care slaba asa cum e, produce lapte de calitate … cei care stiu sa mulga … o fac cu succes. Pe spatele nostru bineinteles.
Dupa ce pornim in iunie al doilea reactor de la Cernavoda … o sa importam si mai multa energie nu? Pentru ca firul de curent de la Cernavoda la Bucuresti … trece prin Moscova sau Berlin nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Importam curent

Leave a Reply

%d bloggers like this: