In final! S-a aprobat eutanasierea cainilor

Ok. Am pisica, deci am animal, am grija de el si etc. Pana aici suntem de acord da?

Atunci dragi asociatii de animale sau de protectie a animalelor care sunteti va aduc in vedere stirea asta. Sau stirea asta, asta, asta, asta.

Dupa ce le cititi va invit sa va uitati iarasi pe primul link, iar apoi sa va suiti in masini si sa va duceti la Pitesti, acolo de unde ati aruncat cainii in padure – pentru ca nu-i asa, acolo nu-i gaseste nimeni – si sa sariti sa protejati animalele alea.

De ce ma plang eu aici? Pentru ca acum 2 luni cand am fost la Pitesti totul era frumos si calm. Acum e plin de caini vagabonzi, care sunt  ferm convins ca au fost adusi acolo. Si e misto sa mergi oricand ziua sau noaptea sa iti fie frica sa te dai jos din masina ca te-au inconjurat cainii.

Ah da, un caine de apartament sa zicem ca ar fi ok. Desi nici asta nu e, ca nu poti tine un animal din asta intr-un apartament. Eu am probleme din astea si cu motanul. Si atunci de ce sa ne placa cainii de pe strada? Ca ce? Ca au grija de masina noastra? Pai atunci la ce mai e buna alarma masinii, la ce mai e buna politia? Avem caini nu? Sa ne pazeasca ei masina si sa ne muste pe toti. Si sa ne latre pe toti. Si noaptea sa adormim in corul cainilor latratori.
Drept urmare eu jubilez pentru ca s-a aprobat eutanasierea cainilor. Vrem orase mai curate, vrem orase mai bune. Ah da, omoram canii si se vor inmulti pisicile si vor muri sobolanii? Nu, pisicile si asa nu traiesc mult si oricum umbla prin toate subsolurile posibile.

 

Sa o intreb altfel. Unde in alta tara europeana, asa cum ne consideram noi mai sunt caini vagabonzi pe strazi? Ce? Asociatiile astea vor bani? La munca!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: