In loc sa ne plangem, ar fi trebuit sa actionam

Intr-o tara normala din Uniunea Europeana, cineva ar fi venit si ar fi spus. Ha!? Criza economica? Criza de mancare? Cine? Spaniolii si Nemtii? Gata, liniste, va dam noi de aici, uite producem atat, avem preturile astea, luati de aici. Si cuvintele astea ar fi fost normale de auzit de la cineva politic, ministru, director, etc.

In schimb la noi se recunoaste ca importam mancare:

Pe langa asta, imediat cum a inceput criza din europa legata de legume, ministerul agriculturii de la noi a dat-o de gard. Pentru ca nu stie cine, ce produce, cat produce, cum produce, unde vinde. Si nici nu-i intereseaza sa stie asta, din pacate.

Mai grav e ca nici producatorii autohtoni nu vin sa tipe ca ei exista si ca au produse. Daca ieri laudam MegaImage ca au adus legume romanesti in magazine, astazi acestea au fost inlocuite cu legume iordaniene. Iordan? Acolo unde e numai praf, nisip si desert se produc legume? Si se exporta !!!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply