In Spania cu pasaportul

Deci … nu ma mai sunati ca sa va spun de 10 ori acelasi lucru. Nu de alta, dar, dupa aia ma injurati daca nu pot sa raspund.

Daca te duci in Europa sa te plimbi … te duci doar cu buletinul. Daca te duci in Spania sa lucrezi, te duci obligatoriu si cu pasaportul. Pentru alte zone nu stiu exact. Dar, e de preferat sa ai. Si la naiba, daca ai bani sa te duci in Spania, ai bani si de pasaport.

Sau, ai cazier?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “In Spania cu pasaportul

  1. Deci, domnilor, nu mai spuneti o astfel de prostie.Tot pasaportul este valabil in orice tara a-ti merge!Este o tampenie sa spui ca iesi cu buletinul.Banuiesc ca a-ti mai fost unii din voi prin europa cu masina si stiti f bine ca cine va intreaba, va intreaba de pasaport !Mi s-a acrit sa aud stirile alea ieftine de la tv de dupa 1 ianuarie 2007.Cea mai proasta campanie ( ca sa-i zic asa ) pentru romanii care din pacate (probabil) nu au reusit sa iasa pana acum din Romania..apoi au dat-o la’ntors tot la stiri ca vezi Doamne defapt e bine sa ai si pasaportul.PE ORICARE DIN CETATINII EUROPEI CAND IL LEGITIMEAZA CINEVA IN ALTA TARA, II CERE PASAPORTUL D-LOR, ALA ARE VALABILITATE !
    Asa ca va rog eu…haideti sa lasam stirile astea stupide d’oparte ca nu numai parlamentarii umbla in europa…mai umblam si noi.

  2. mai , se poate cu buletinul sa plecati , dar nu stiu de Spania , eu am plecat in Italia si nici draq nu a avut treaba mea la vama! 😉 cya`.. totusi? se poate si in spania cu buletinul? 😛

Leave a Reply

%d bloggers like this: