Inca o data Ponta promite

Am auzit-o si pe asta: ca-l pup in vorbe pe Ponta. Adica acum nu mai tin cu Basescu, acum tin cu Ponta si-l mangai ca are o scama pe undeva.

Nici chiar. In seara asta a fost o intalneala clasica politician bloggeri, organizata de Horea, in care  Victor Ponta a venit sa intrebe bloggerii de ce si-ar face el blog. Cum acum el e si presedinte al PSD, a fost si toata presa acolo. Cum noi bloggerii suntem de buna credinta i-am raspuns si i-am dat sfaturi. Mai mult decat atat, i-am facut si un cont pe twitter, pe care l-am invatat sa-l foloseasca. Urmeaza acum sa-l activeze.

Eh. Pentru ca Ponta a venit si a spus ca a mai avut tentative de a face un blog si de a scrie pe el, a mai promis in seara asta inca o data ca va porni un blog si ca va scrie pe el picanterii si lucruri pe care nu le poate spune la televizor. In schimb noi i-am dat sfaturi gratuite despre cum ar face asta cat mai repede si cat mai bine. Nu-l cred ca isi va face blog, chiar daca la final a parut ca e convins sa-l porneasca si sa scrie pe el. Nu-l cred pana nu-l vad facut, pentru ca a mai promis si tot degeaba.  Si de ce ma gandesc ca asa e si in viata politica, azi promite, maine uita, poimaine e deja prea tarziu sa mai faca. 

Si parca urma o motiune nu?

Raluca a facut si poze, iar televiziunile si Adrian Cristea au filmat. Daciana, Chinezu si Pandutu au pus intrebari. Ionut ne uraste.

Update: Azi noapte Ponta si-a deschis blogul. Exact cum ma asteptam, reactii bune in comentarii. Ha!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: