Prea mult zgomot pentru nimic

Pentru cei pasionati de stiri, zilele astea la TV s-au consumat o groaza de afirmatii si chestii prin care nu stiu ce parlamentari au votat corect, altii ca au votat incorect sau ca au iesit din plen sau ca cineva a facut diverse chestii si altii nu.

E doar zgomot asta. Sunt imagini (o sa le vedeti mai jos), in care se numara niste persoane, iar cineva citeste alte cifre de undeva – din burta – iar asta e ilegal, sunt voturi frauduloase si asa mai departe. Si de ce zic ca e doar zgomot?  Pentru ca oricum peste 3 ani cand se schimba parlamentul vor veni altii care vor schimba legea asta iar. Si cu asta ii raspund si lui Ponta care ma intreba daca nu ma afecteaza varsta de pensionare. Din punctul meu de vedere nu, pentru ca orice lege e facuta ori sa fie incalcata in Romania, ori sa fie modificata in functie de cum are chef unul sau altul. In schimb oricine poate iesi la pensie cand vrea, prin pensiile private.

In alta ordine de idei nici macar nu am reusit sa prind un loc de pensioare la bugetari, deci o sa mor inainte de pensie. E in regula.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: