Inca o data

Iar e ziua lui Iliescu, iar au venit tinerii sa protesteze.

Nu comentez, ce si cum activitatile desfasurate acolo. De cacat este reactia autoritatilor, faptul ca toata lumea il pupa in cur pe Iliescu de parca ar fi facut cine stie ce bine pentru tara asta. Ba, aia au voie sa isi manifeste parerea oricum si oriunde, nu sunt in programul de liniste.
Nu frate, daca Iliescu s-ar fi implicat ar fi fost altfel pentru Romania. Insa Iliescu a descoperit ca isi poate face blog in 2008, atunci cand toata lumea deja avea si atunci cand multa lume l-a consiliat ca sa faca asta. E mult prea tarziu. De fapt asta e doar un mic exemplu.
Faptul ca pana acum Romania nu a mai venit cu nimic inovator … nu ne da de gandit?

Teoretic tot conservatorismul asta nu vine numai din comunism, asta e si un curent liberal, ei avand doctrina prin noi insine. Numai ca liberalii nu stau sa se chinuie 50 de ani sa realizeze un lucru, iau de la altii si fac cu resursele lor si prin fortele lor. In schimb conservatorii si comunistii din imaginile de mai sus nu vor sa accepte vreo schimbare si nici nu vor sa se gandeasca la asa ceva. Ei asa s-au obisnuit asa vor ramane in continuare.

Va ganditi ce va fi dupa ce nu va mai fi Iliescu? Un an de la moartea lui Ion Iliescu, doi ani … trei …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: