Inca o zi de chin

Daca cineva se astepta ca in viitorul apropiat sa scapam de problemele din Bucuresti, ete ca nu. Astea vor continua. Maine avem inca o zi de proteste, iar asa cum ne asteptam si cum stim, tot traficul din oras se va da peste cap incepand cu ora 9:30.

Ma gandeam zilele trecute ca in ultimul an nu s-a intamplat nimic in oras. Nu s-au facut strazi noi, nu s-au mai inventat artere de circulatie, nu s-au mai facut parcari vizibile, cam nimic de altfel. Miscarile s-au facut in anii electorali, acum stam si asteptam in loc sa dezvoltam sau cel putin sa facem planuri pentru hibele gasite si sa obtinem finantari.

Exact cum ma asteptam, atunci cand au fost mutate statuile de la Universitate au aparut protestatarii, ca ele sunt acolo de 100 de ani etc. Atunci unde sa iti parchezi masina? Hai sa demolam Universitatea sau sa o restructuram pe ea intr-o parcare supraetajata. Si atunci unde mai invata studentii? Hai ca solutii sunt, trebuie numai ca cineva sa si munceasca.

Pana una alta maine proteste dupa cum ziceam.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: