Incearca sa faci ceva cu oamenii astia

Cand vine vorba de Cabral, e clar se lasa cu bancuri, cu glume cu rasete. Asa e el, se numeste Cabral, e mare si … restul vine de la sine. Adica cum sa nu te apuce rasul cand vezi o palma dubla fata de a  mea a lui Cabral ca vine sa te bata pe umar.  (si se intuneca totul in jur, ca sa va faceti o idee de imagine)

Asa ca in clipul de mai jos, vedeti cum eu incercam sa ii filmez pe baieti. Ei bine la un moment dat ma aud razand. Atunci am cazut pe jos … la propriu. Si daca eu ma uitam in camera am crezut la fel ca s-a defectat ceva si ca baietii chiar vorbesc pe bune.  Si va dati seama cum se chinuiau ei sa se prefaca vorbind pe mute in timp ce eu ma tavaleam pe jos in fata lor, incercand de asemenea sa-mi stapanesc rasul.

Intre timp am putut sa si radem, pe bune si sa facem misto unii de altii: eu, Bobby, Chinezu, Cabralul, Craioveanu si doi baieti care ne dau noua clasa cu masinile pe oriunde.

Sa va mai zic ca la plecare distinsul Craioveanu a uitat luminile aprinse la masina si drept urmare eram niste bloggeri in dreptul a doua masini, uitandu-ne cum se da curent de la o baterie la alta. Las ca de data asta sper ca am invatat si eu cum se ia si cum se da curent de la baterie.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: