Incendiu la Rin Grand Hotel. Iarasi!

Incendiu la Rin Grand Hotel. Iarasi!

Eram in seara asta la un concert la Rin Grand Hotel, Classic meets Contemporary. Concertul foarte frumos de altfel. Voiam sa scriu lucruri bune despre el, sa pun poze, sa am o recenzie pozitiva. Asta pana cand au intrat pompierii in sala si sa ne dea afara. Asta dupa ce se simtea de ceva timp un usor miros de fum, dar am zis ca e de la instalatia de fum a concertului.

Ma rog, ne-au evacuat, iar afara ne asteptau toate televiziunile si ambulantele care venisera la interventie. Noi eroii, paraseam tristi hotelul, pentru ca ratasem un frumos spectacol, intrerupt brusc abia la inceput.

Trebuie sa mentionam ca Rin Grand Hotel a mai ars o data, de la izolatia termica acum ceva ani (sa fie 2006?).

incendiu rin grand hotel bucuresti (4)   incendiu rin grand hotel bucuresti (3) incendiu rin grand hotel bucuresti (4) incendiu rin grand hotel bucuresti (2)

Asa a fost atunci.

Acum n-am vazut mare lucru, decat fum, mult fum. Asta si pentru ca hotelul are o carcasa de metal peste izolatia aia. Dar din cate am auzit de la un nene din hotel: a luat foc ceva, s-a incins ceva, a luat foc izolatia (IARASI) s-a extins, s-a degajat mult fum si l-au stins acum pompierii.

Drept urmare imaginile din parcare erau astfel. Mult fum, iar oamenii daca nu erau pregatiti cu greu ajungeau sa isi recupereze masinile.  Eu tot stateam sa caut unde arde sa fac poze, pana cand am vazut o tipa ca incepe sa isi verse plamanii pe acolo. Drept urmare am zis ca n-am chef sa ma intoxic cu un fum negru si inecacios, asa incat e mai bine sa o tai acasa.

In alta ordine de idei, ma asteptam ca hotelul sa aiba si el aerisire. Sa aiba vreun sistem de ventilatie ceva. Gen, a luat foc, hai sa evacuam fumul, dupa ce s-a stins. Nu. Nimic. Acum va fi tot hotelul plin de miros de fum aiurea.

Iar acestea sunt imaginile din parcarea plina de fum. Care parcare nu are aerisire.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply