Vrei un gratar online?

Vrei un gratar online?

Stiti cu totii ce reactii au prietenii vostri atunci cand voi faceti cate un gratar si inevitabil trantiti o poza pe instagram sau Facebook cu rezultatul muncii voastre. De la foc, la fum, la carnea de pe gratar sau frumos asezata in farfurie, toti prietenii vostri va invidiaza atunci cand faceti un gratar.

Si atunci de ce sa nu faceti un gratar online. Si unde se face asta? Pe pagina de Facebook a Lidl. Si e o pagina de Facebook destul de speciala. De ce zic asta? Pentru ca e destul de tanara, dar lumea, pentru ca apreciaza lantul de magazine si-a manifestat asta pe Facebook. Si acestia se apropie de un milion de fani. Numaram pe degete cate pagini din Romania au un milion de fani, majoritatea organici.

Sa revenim la gratar. Social Grill este o aplicatie de Facebook, asa-zis conectata la un gratar offline din Bucuresti. De altfel, Lidl a creat un intreg concept Social Grill in cadrul magazinului din Colentina, care, pe langa aplicatia de Facebook si gratarul amintit, implica si cateva masini personalizate si curieri imbracati in uniforme distincte. Ce inseamna asta? Inseamna ca daca esti atent la pagina de Facebook Lidl, cand se face gratar si te taguiesti in produsele de pe gatar, le poti castiga la tine la birou sau acasa imediat. Pentru asta sunt soferii acolo, ei asteapta sa livreze oamenilor de pe Facebook mancarea de pe gratarul Lidl.  Aplicatia este disponibila pana pe 28 iulie, iar in intervalul 12 –  18 va puteti bucura de carnea de pe gratar. Adica exact dupa ce ati terminat munca de birou si ati manca un mic, o ceafa, un ceva.

Livrarea se realizeaza in maxim o ora din momentul in care utilizatorul a dat click pe un produs in aplicatie.  Pentru ca produsele sa ajunga direct de pe gratar, calde – livrarea se realizeaza  doar la adresele care se afla in zona de livrare. La locatie, exista doua masini Lidl pregatite in orice moment sa faca livrari la domiciliu.  In cazul in care un utilizator se afla intr-o locatie in care nu se poate ajunge cu produsele aburinde, acesta primeste un voucher in valoare de 10  Ron in baza caruia isi poate achizitiona produse din gama grill (din orice magazin Lidl din Romania).

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply