Buna seara, va putem ajuta cu ceva?

Aseara am avut parte de unul din cele mai frumoase momente alaturi de Politia Rutiera. Eram oprit ce-i drept la tupeu, in fata unei masini de politie, care oprise o masina de bulgaria sa il verifice de sanatate, acte, RCA si alte cele. Si eu imi vedeam de treaba mea, adica mi se arsese un bec. Si cum becurile se ard o data dar mai pornesc, o data, de doua ori la pumn, incercam sa-l resuscitez. Fara succes de altfel.
Asa incat politistul a venit sa ma intrebe daca ma poate ajuta cu ceva. Socant de altfel. Sa te vada un politist ca esti oprit pe dreapta si ca lucrezi la masina si sa te intrebe daca te pot ajuta cu ceva, in Romania, mai rar.

In alta ordine de idei, stie cineva sau recomanda cineva ce becuri H7 sa imi cumpar? Ca tot ce am incercat acum din comert se ard in doua saptamani sau doua luni. Am devenit specialist si in asa ceva. Sau de unde pot gasi becuri Navara. Ca stiu ca cu astea a venit masina mea si ca se gasesc doar in service. De obicei becurile Navara m-au tinut vreo 2 – 3 ani, folosite aproape in fiecare zi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply