Incendiu pe autostrada

Aseara pe Autostrada A1, spre Bucuresti.

 

Pentru ca sunt baiat finut am oprit, am filmat si am sunat la 112. Am stat vreo doua minute sa-mi raspunda cineva, timp in care admiram beculetul rosu de emergency de pe telefon (n-ati incercat sa sunati de pe android la 112 sa vedeti cum afiseaza nu?). Dupa vreo doua minute a raspuns cineva, a mai durat vreo juma de minut sa isi puna casca asa cum trebuie ca sa ne si auzim, apoi sa-mi inteleaga si sa-mi scrie numele corect. Eu ma gandesc ca le afisa pe ecran acolo, ba, va suna Piticu, vedeti cine raspunde sa nu dati vreo gherla ca scrie asta pe blog. Si stateau sa se certe cine sa raspunda la telefon.

Dupa ce a inteles operatoarea de la 112 care e problema, ca o dispecera corecta mi-a facut legatura la politie si pompieri. Daca la pompieri era un baiat care m-a intrebat, daca e fum, cum arde, cat arde, ce arde, la politie era o tipa care s-a multumit sa asculte  discutia dintre noi, ca sa nu vorbim toti deodata.

Am oprit in schimb la km 36 langa o patrula de politie si i-am intrebat daca au raspuns la apel. Mi-au zis ca da.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply