Romanii au talent

Am programat articolul asta sa se publice mai tarziu decat as fi vrut sa scriu, tocmai ca sa dau sansa tuturor tabloidelor sa faca asta intre timp. Si asta pentru ca pur si simplu am fost acolo. Am fost in platou, in public, daca v-ati uitat la televizor, fix in spatele camerelor din centru.

Bun. Pentru ca sunt intr-o televiziune de multi ani, stiu foarte bine cum se desfasoara chestiile live, cum se desfasoara spectacolele, emisiunile cu public (am fost si la TEO de cateva ori in regie).  Ei bine am fost placut impresionat de rigoarea si regulile care erau la pro in platou. Si nu neaparat ca cineva tzipa la altcineva. N-am auzit in castile operatorilor din fata mea niciodata nici un cuvant, nici un tipat din regie, nici un lucru. Iar acestia filmau ca si cum ar fi fost in fiecare moment in direct, chiar daca erau sau nu. Mai mult, unul dintre ei se tot uita pe intoarcere sa vada ce era pe post, ca sa stie cand intra sau nu, iar cand se aprindea beculetul rosu, incerca sa dea cele mai bune imagini posibile. Si chiar reuseau asta, pentru ca aveau si cu ce. M-am uitat pe net, obiectivele camerelor lor costau doar 120.000 de dolari, fiecare.

Show-ul e ireal. Mult mai misto decat in fata televizorului, pentru ca esti acolo, pentru ca vezi acolo.  Numarul de magie a fost pe bune, chiar daca aveati impresia ca ar fi venit fetele de undeva din spate. Bartos si Smiley au nevoie de promptere doar ca sa nu uite cum il cheama pe un concurent sau altul, in rest cuvintele vin de la ei din stilul lor. E super adevarat cand cu 30 de secunde inainte se pregatesc si se entuziasmeaza pe ei, acum o facem pe asta asa … uite la mine asa. De fapt ei nici n-au nevoie de casti de comunicatie cu regia. Pentru ca n-au nevoie, sunt suficienti.
In pauze toata lumea face poze cu Mihai sau el face poze cu toata lumea.

Ma mai duc si saptamana viitoare, la cele doua semifinale. Pe twitter aflati inainte de a vedea la televizor ce se intampla la Romanii au Talent

 

Pentru ce au Romanii talent? Pentru ca isi fac treaba la secunda, pentru ca stiu ce sa faca, pentru ca nu cer indicatii, pentru ca sunt profesionisti si poate cel mai important pentru ca cineva crede in ei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: