Incepe sezonul radarelor

Dupa ce zilele trecute in urma unei actiuni standard pe DN7 si DN1 politistii au retinut 120 de permise pentru depasire pe linie continua si doar doua pentru viteze, ma astept ca rata controalelor rutiere sa creasca simtitor. Nu de alta dar au radare noi, trebuie sa isi scoata investitia pe ele, drept urmare trebuie sa dea amenzi si sa faca planul.
Nu stiu insa daca radarele astea stiu sa inregistreze si sunet, altfel ai mai putea avea o data sansa sa dai spaga.  Totusi aseara am vazut cum un taximetrist ghinionist care a trecut pe rosu curat a avut nenorocul sa aiba in spate (la doua masini), fix o masina de politie dotata cu radar nou. L-au tras pe dreapta si l-au trecut in concediu.

Numerele de inmatriculare ale radarelor de pe Bucuresti ar fi astea:

B 18 ZCK   B 18 ZCA   B 18 ZBU
B 18 ZBW   B 18 ZCI   B 18 ZCJ
B 18 ZBZ   B 18 ZBS   B 18 ZCN
B 18 ZCH   B 18 ZBV   B 18 ZCF

Informatia am primit-o pe mail si nu o pot confirma decat pentru primul numar pe care l-am vazut in trafic. In schimb acelasi mail spune ca toate masinile radar sunt loganuri MCV si ca numerele de inmatriculare au aceeasi componenta B – 18 – Z**

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply