Incet incet putem fi si nemti

In primul rand, cu tot respectul pentru moticiclisti, dar asa ceva nu se face. Dupa ce va uitati la video, va voi spune o poveste.

Un prieten era in Germania. Si intr-o seara s-a imbatat praf prin oras. A ajuns acasa clatinandu-se si in loc sa ajunga la usa lui, s-a sprijit pe usa vecinului sau care nu era acasa. La cat de praf era, se chinuia sa descuie usa aia, care bineinteles ca semana. Cum nu reusea sa deschida usa s-a trezit luat pe sus de politisti, pentru ca era la usa gresita, desi usa lui era la 20 de centimetri distanta.
A fost luat de politisti pentru ca vecinii lui au chemat politia ca e cineva la usa vecinului. Si politia a venit in 2 minute.

Cam asa s-a intamplat si aseara. In filmuletul de mai sus vedeti un motociclist care pleaca de la semafor in picioare pe motocicleta. Toate bune si frumoase. Dar asta nu se face din simplul motiv ca tipul din spatele lui care trece peste motociclist atunci cand acesta pica de pe motocicleta primeste un dosar penal pentru ucidere din cupla cadou. Din fericire asta nu s-a intamplat aseara si motociclistul ala a reusit sa se suie inapoi pe motor, iar ala din spatele lui, inconstientul a fost norocos si a scapat fara nici un stress.

Si acum sa ma cert iar cu motociclistii, dar politaii aveau dreptate cand au dat in primavara comunicatul de presa intitulat:  S-a deschis sezonul accidentelor mortale cu motociclisti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: