Incetati cu flacara violet

Pentru numele lui Dumnezeu, AFARA NINGE! Da-o dracu de flacara violet de parapsihologie si alte porcarii de genul asta. Bineinteles ca exista energii ale fiecarui om, ca unii oameni au capacitatea sa produca sau sa absoarba energii, dar asta nu inseamna ca se  justifica comportamentul unor oameni. Mai ramane sa descoperim zilele urmatoare si sa dam la televizor ca exista mutanti si ca Wolverine s-a nascut la Orastie in padure.

Geoana e un om slab. L-am vazut cateva ore, am stat langa el, am putut sa-l studiez si sa ii urmaresc indeaproape comportamentul. Nu exista dubii ca este un om slab. E chiar speriat si ingrijorat de ceea ce il inconjoara. Sa analizam poza asta. In poza se vede pe fata lui ca este lipsit de energie, ca eu ii fur toata energia desi nu sunt imbracat in violet si ca omul din spate abia asteapta sa il absoarba.

Nu, hai sa fim seriosi. Omul din spate din poza aia era un agent secret pus pe fapte mari, tocmai ca sa descopere ce fel de energii are Mircea Geoana si ce vulnerabilitati are, astfel incat sa ii fure energiile si sa il faca sa piarda alegerile. La fel isi fac foarte bine treaba si cele doua femei senile care vorbesc de unele singure o data la 6 luni.
Dupa care toate persoanele astea care ii fura energiile lui Mircea Geoana le inmagazineaza, energiile ce altceva, si se duc la Basescu il prind in baile de multime si il umplu de energie iarasi.

Mi se pare patetic sa te uiti in fiecare seara la OTV, mai mult sa te marcheze si sa ramai cu sechele din cauza asta. Daca ii puteti crede pe cei care vin acolo si prezic cutremure, atunci de ce nu ne miram ca vine sfarsitul lumii, de ce sa ne miram daca nu e plin de agenti secreti peste tot unde mergem si toate astea sunt facute din comanda Lordului Intunecat care are puterea malefica si care face si desface chestii.

Bai! Am trecut de evul mediu. Romania istoric vorbind e in 2010. Este?!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply