Incident într-un cazinou bucureştean

Bodyguarzii unui cazinou bucureştean au fost atacaţi, vineri seară, cu un spray paralizant şi un pistol cu gloanţe de cauciuc de doi bărbaţi pe care îi dăduseră afară din local în urma unei altercaţii.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.30, când mai mulţi membri ai clanului Dinaur au intrat în cazinoul de pe bulevardul Chişinău nr.16, unde au avut o dispută cu bodyguarzii localului. În urma altercaţiei, bodyguarzii le-au cerut să părăsească localul.
Supăraţi, doi dintre membrii grupului i-au atacat pe bodyguarzi cu un spray paralizant şi un pistol cu gloanţe de cauciuc. Cei doi au fost însă imobilizaţi şi duşi la Secţia 9 Poliţie. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili înmprejurările în care s-a produs incidentul.

Newsin

Eh … exact ce scriam eu mai devreme …. si acuma trebuie sa nu generalizez? … Sau … probabil ca va plac bataile de la 2 -3 diminetaza din fata orcarei discoteci. Ah, da … sunt mai placute si distractive decat gagica cu care te-ai dus in discoteca … si poate la fel de bune ca manelele de se asculta acolo.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Incident într-un cazinou bucureştean

 1. 1. si uite ca s-a intamplat in bucuresti , nu in provincie
  2. mai naspa e cand esti cu gagika in discoteca si vin 2-3 smecheri de-astia de mai au un pic si o iau cu japca …sa vezi atunci distractia draq … mai ales ca ma cunosti … si stii ca nu sunt sanatos la caop si ma iau cu ei … mai ales daca prietena respectiva este iubita mea de juma` de an … trebuie sa o apar pe ea , trebuie sa ma apar pe mine , TREBUIE SA IMI APAR MANDRIA !!!

 2. te referi la “generalizare” la mod general nu? adika generalizand putem spune: uite ce se intampla in bucuresti in fiecare seara, presupun ca provincialii nu au nici o treaba…
  Generala treaba…

 3. piticule.. frate… wake up… inprimul rand daca ar fi venit din provincie respectivii batausi.. ceea ce nu ai specificat.. deci e inca presupunere din partea ta… acu au statutu de bucuresteni dupa cum si tu .. ca doar tot din provincie esti .. si tu si cristian… si .. pot sa generalizez si eu aici ..( dar recunosc macar ca nu e o generalizare adecvata si pe departe de adevar)…..la bucuresti se duc numai provincialii cu tulburari de comportament .. numai cei violenti … numai cei care fac probleme .. …lasand astfel provinciile mai curate de asemenea “caractere”….cu rate mai mici de infractionalitate ..si cu mai putina prostie pe metru patrat dupa cum ti-am mai precizat….. hai te rog fii serios..

  acuma scuzele mele sincere pentru toti cei din bucuresti… afirmatia de mai sus am dat-o ca exemplu si sincer nu cred in ea…..dar la fel cum piticu poate spune tot ce ii vine la gura la fel de bine pot si alte persoane….PUR SI SIMPLU NU E FRUMOS CE AI ZIS DESPRE RESTUL LUMII SIINCA SUSTII…

 4. aaa.. si by the way… in discotecile din bucuresti am apucat sa ajung de cateva ori .. si in cam juma din vizitele mele.. insotita de prieten si alte cunostinte ..fie ele din bucuresti sau provincie… am avut probleme de jenu .. bucuresteni autoproclamati .. beti rupti..(uitasem sa precizez… nu se difuzase o melodie gen manea in respectivele disco)…care ..iarasi complexati de superioritatea lor … auinceput sa caute cearta ca vezi doamne … e disco lor .. si ce cautam noi.. cand .. majoritatea celor din grupul meu erau de ani buni in bucale .. sau erau la fac acolo…deci no coment..
  si ca sa contabalansez.. de fiecare data cand am patit asta au fost si oameni foarte de treaba care au intervenit si au calmat situatia ..fie ca au fost bodyguarzy..(bucuresteni sau de provincie)..sau chiar pur si simplu aflati si ei la disco.
  pls ..termina-te odata cu faza cu generalizarile ai admite ca nu ai avut dreptate…

 5. “Eh … exact ce scriam eu mai devreme …. si acuma trebuie sa nu generalizez? … Sau … probabil ca va plac bataile de la 2 -3 diminetaza din fata orcarei discoteci. Ah, da … sunt mai placute si distractive decat gagica cu care te-ai dus in discoteca … si poate la fel de bune ca manelele de se asculta acolo. “…..POFTIM???
  mie mi s-a parut argument pentru generalizarea cu provincialii… sa nu ai tupeu sa negi…si cum tu poti face orice generalizare .. asa avem si noi ..pardon sa nu vb in numele tutror.. si eu am dreptu asta ..ca deh .. libertatea de exprimare… get real!!!!
  si .. cat despre o gasesti oriunde.. la stiri.. mai des auzi de asa ceva prin bucale decat prin provincie.. iar bucurestiu e numai un oras in timp ce orasele din provincie sunt ceva mai multicele.. cum draq vine asta … scandaluri mai multe in bucuresti decat in toata provincia la un loc?????
  sa ne traiesti ca singur argumentezi impotriva ta ….

Leave a Reply

%d bloggers like this: