Indrazneste … ai curaj.

L-ati vazut pe tipul de mai jos? Ala a indraznit sa o atace pe Alice si sa isi spuna parerea, sa faca un lucru. El a avut atitudine, a luat atitudine.
De cate ori n-ati mers pe strada si ati vazu un lucru pe langa care ati trecut fara sa va implicati? De cate ori ati vrut sa faceti ceva dar n-ati avut curajul de a face lucrul ala?
Sa ne uitam aici , cine a indraznit sa intervina? Nimeni?
Si nu e vorba de  curaj aici, sa te duci sa il iei pe hot la bataie, e vorba de a suna la politie. E vorba de a tipa la hot, e vorba de a face ceva, nu de a te uita indiferent la ce se intampla in jurul tau, pe principiul ca tie nu ti se intampla.
De asta zic, nu sta indiferent, indrazneste chiar daca reusesti in ceea ce iti propui sau nu. Important e sa incerci. Stii ca daca nu incerci pierzi mult mai mult decat daca incerci si nu reusesti? De fapt nu sa reusesti este important, important este sa incerci. Ce, zici ca nu iti ridica nimeni statuie daca faci o chestie? Din contra, acum Joe  iti ridica statuie , iar statuia si fapta ta ajung in piata din centru.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply