Interesul Public

Din categoria ziare obscure azi avem Interesul Public. Un titlu de ziare care m-a facut sa rad in hohote, cu autori necunoscuti mie. De fapt nici macar seful lor nu e prea interesant: Petre Niteanu se vede ca lucreaza si la Atac.

Pana una alta au un site, iar echipa redactionala e formata din vreo 15 oameni. Totusi, cum necum, astia 15 reusesc sa scoata 24 de pagini din care 4 sunt color. Nu comentez calitatea stirilor ca n-am timp sa le si citesc, drept urmare le las asa … sa fie in nebunia lor. Insa, nu putem sa nu remarcam poza cu Terminator in prima pagina, in care ni se spune ca Schwarzenegger  scade in sondaje. Pai da … daca asta e interesul public.

Si daca am fost in pic cam rautacios, hai sa ii iertam ca acum am vazut ca e prima lor aparitie. Adica numarul 1 de azi. Drept urmare … bafta, foarte tare ca n-a auzit nimeni de voi … dar bafta 🙂
Sa mai zic ca spatiile de reclama din ziar sunt acoperite cu pagina default de reclama a firmei immolaise ltd? Sau ca scriptul de trafic din pagina voastra de net e cel de la atac-online.ro si ca aveti maxim 7.000 de vizitatori pe zi?

Exact cat un blog, numai ca pe hartie si mai costa si 1 leu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply