Internet explorer 8 ruleaza fin

Am lansat zilele astea internet explorer 8 versiunea Realitatea.net si nu ca m-as lauda ca e munca mea, dar e cel mai stabil si rapid browser existent. Versiunea asta zic. Pentru ca stie foarte bine sa browsuiasca pe net, e rapid, nu-mi crapa atunci cand ramane fara ram fata de  firefox,  nu am erori de genul asta si e singurul care stie sa foloseacsa flash playerul fara sa aiba erori in pagina.
Si daca tot ziceam ca e bun internet explorer 8, microsoft vine cu o campanie misto in care ne invata sa stam pe net, sa intram pe siteuri, ne invata ce gasim pe internet si la ce ne foloseste. Ne ofera posibilitatea de a descoperi internetul asa cum il dorim.
Pe explore8.ro este si un concurs, prin care utilizatorii care intra pe site  au sansa de a castiga premii, dar si de a invata sa foloseaca internetul pentru a gasi exact acele lucruri de care au nevoie. De la stiri, la divertisment, la retele sociale, totul se gaseste deja pe internet, iar fiecare dintre noi, ca utilizator de internet trebuie sa stie cum ii pot fi de folos aceste lucruri. O data accesate siteurile preferate ale fiecaruia si o data stranse indiciile putem ajunge si mai aproape de premiul cel mare: centrul internetului.

Si pentru ca fiecare dintre noi, cei care folosim internetul suntem centrul internetului, iar internetul functioneaza datorita noua, datorita a ceea ce noi facem pe internet, atunci trebuie sa fim fericiti.

V-am spus ca premiul de pe explore8.ro e de 10.000 de euro? De la Microsoft?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: