Internet explorer 8

Am instalat internet explorer 8, asta pentru ca e liber la download public beta(seen at zoso). Care ar fi diferenta. Are doar 13 mega, drept urmare se instaleaza si downloadeaza incredibil de repede. are aceeasi sigla si acelasi header ca si internet explorer 7. El se lauda ca s-ar incarca paginile mai repede si ca ar oferi sugestii de pagini, in colaborare cu motorul de cautare selectat.

Asta a fost partea buna. Partea misto e ca in final are  posibilitatea de a redeschide taburile inchise, are private browsing si niste mici addon-uri care sa-l faca corespunzator. Stie sa importe in final bookmarkurile din firefox, probabil si altele. Ce imi place e aplicatia de suggested sites, unde sugestiile pentru un anume site sunt cat se poate de interesante. Asta in parerea lui microsoft.com 🙂

 

Ce nu e bine, e ca in goana lui probabil pentru a trece testele acid, se pierd functionalitati. Cel putin adminul de wordpress se afiseaza intr-un mod foarte ciudat, mai rau ca dintr-un topor. Dar tot raul spre bine zicem noi. Voi testa in seara asta sa vad cum ruleaza si upload-ul pe youtube sau cum se intelege cu aplicatii java.

Ce inseamna internet explorer 8? Inca un browser si inca o bataie in cap pentru dezvoltatorii web. Acum ei vor trebui sa testeze in 8 browsere toate paginile web si sa le optimizeze pentru toate. (pentru cei care nu le stiu ie 6, 7, 8, firefox 2, 3, opera, safari 3, 4 beta)

Nota personala: Tudor, sefuu …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: