Internet explorer 9 final

Cand am fost la San Francisco si m-am apucat sa folosesc ie9, m-am intrebat la inceput pentru ce? ce imi aduce in plus? Atunci era doar un alt browser comparativ cu celelalte. Acum stiu insa, ce-mi aduce in plus firefox-ul, comparativ cu ie9: pluginul firebug. Daca ar face astia o versiune si pentru internet explorer, cu mare drag as dezinstala firefox-ul de pe calculator. Asta ca sa nu ma mai stresez ca nu pot sta pe firefox pentru ca imi crapa facebook-ul, ca nu pot sa uit in bara o pagina cu flash-ul deschis pentru ca se duce naibili tot ramul calculatorului si asa mai departe.
In schimb problemele astea nu se regasesc in internet explorer. Tudor se lauda la SMS Iasi ca a strans si trimis feedback catre echipa de dezvoltare de la ie9, iar ca aceia au si implementat feedback-ul ala.

Eu vad azi ca avem un browser care nici nu se compara cu firefox 4, care vrea sa vina, care e concurent serios fata de google chrome 10 (care e doar putin imbunatatit), iar acest internet explorer 9 il vad robust si scalabil pentru viitor, fara a fi nevoie maine, poimaine de actualizari de siguranta.

Se downloadeaza de aici incepand de astazi.

Apropo, microsoft este partener la roblogfest. Voi v-ati votat blogurile? Eu cu cine votez?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply