Voi pentru ce protestati?

Incerc sa-mi dau seama pentru ce protesteaza astia in piata acum? Ca se schimba codul muncii si ca vor fi dati afara? Pai atunci e bine asta, isi vor gasi alte joburi, de preferinta si mai bine platite de altfel. Sau cum, ei vor sa stea toata viata la acelasi job, sa faca acelasi lucru, sa bata aceeasi piesa la strung (!) indiferent daca ea se mai fabrica, se mai vinde sau nu? Voi chiar nu vreti sa faceti nimic nou?

 

Si acum incerc sa imi mai dau raspunsul la niste intrebari. Cat e cotizatia pentru sindicat si cati bani se strang de isi permit oamenii sa execute niste miscari din astea de strada? Pentru ca nu sunt ieftine, asta e clar. Adica scena aia costa niste bani, motorina aia din autobuze costa niste bani, steagurile si alte elemente de manifest costa niste bani.

 

A treia intrebare ar fi cati dintre oamenii astia care vin sa protesteze cred in miscarea lor? Ca eu am impresia ca oamenii astia vin sa zica jos Boc, doar pentru ca au o zi libera de munca si in loc sa se duca la munca vin la Bucuresti sa piarda vremea. Altfel daca ar crede cineva in miscarea lor, s-ar si intampla ceva.

 

Si cea mai importanta intrebare e, cine canta la concert? Vine AC/DC, CRBL, cineva? Nu de alta dar am vazut niste monitoare in lateralele scenei, adica cineva va canta si se vor filma astfel ca sa ii vada oamenii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: