Internetul mobil, ei zic ca dau noi ne facem ca suntem multumiti

Cati dintre voi aveti internet mobil. Adica internet prin telefonia mobila, pentru a va satisface dorintele si nevoile atunci cand sunteti plecati, chiar atunci cand va deplasati.
Cati dintre voi sunteti multumiti de servicii?

Nu stiu de ce am impresia  ca eu sunt testerul care pateste toate tampeniile legate de telefonia mobila. Am fost la Pitesti si nu mi-a mers deloc in centrul orasului. Stiu, acolo se mai intampla, acolo mai pica relee si ramane juma de oras fara telefonie mobila, dar totusi speram sa fi trecut de perioada aia.

Si daca tot astea sunt date de o concurenta acerba intre operatorii de telefonie mobila, de ce nu se bat si in servicii, nu in oferte si care reuseste sa pacaleasca mai multi abonati? Sau de ce sa ne miram de vodafone ca are erori?

Mai jos vedeti vitezele absolute obtinute prin internetul mobil, undeva la jumatate decat promit ei, obtinute pe linux, ca pe windows nici in visele cele bune nu reusesc atat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: