Romanii in Italia

Ce face romanul cand se duce in Italia? Ce poate sa faca … fura.
Nu, nu fura, mai si munceste, dar intotdeauna stiti ca lucrurile bune sunt umbrite de lucrurile rele. Astfel incat mi-e teama de sorumea, ca doar e frumoasa si isi face de lucru prin peninsula .

Ce e mai rau e ca italienii nu-s cretini si unii dintre ei chiar vor sa ajute, pe cine? Merita? Nu cumva a fost de prea multe ori? Daca n-ati vazut filmul asta aseara, la Realitatea TV il revedeti acum.

Concluzia ar fi una simpla. Astia au plecat de aici in Italia la furat. Daca se intorc, se intorc aici tot la furat. E vreo problema? Pentru ei nu. Pentru noi? Nici pentru noi nu, teoretic avem autoritati care trebuie sa faca ceva, practic mai mult de masini de politie ce se plimba cu girofarurile aprinse pe strazi seara nu se intampla absolut nimic. Ba, legitimati-i pe aia care vi se par suspecti. Ca nu ma incanta pe mine ca ma urmariti prin cartier cu girofarurile aprinse cand imi caut loc de parcare, ma incanta sa stiu ca vreti sa ma ajutati, sau sa ma intrebati de sanatate, nu sa ma puneti la zid ca sunt din alta parte decat Bucuresti. Altfel nu ajungeti decat sa judecati la fel ca ceilalti, altfel nu ajungeti decat sa ziceti ala are aia, eu n-am deci nu e bun … kill him.

Bullshit sunt satul de cacaturile astea rasiste si de categorisirea oamenilor dupa rasa. E punct, fura, omoara, la puscarie. Ce daca e rasa diferita? Ah, a venit cu gashca? Pai atunci toata gashca la puscarie. E atat de simplu. Vrei sa faci ceva … la munca nu la furat. La furat!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply