Intersectii blocate de summit

Intersectiile blocate cu ocazia summitului NATO de la Bucuresti sunt urmatoarele: Piata Presei, Piata Victoriei (pe deasupra), Piata Revolutiei, Piata Universitatii, portiune din Piata Unirii si Palatul Parlamentului bineinteles.

intesectii summit blocate

In aceste intersectii nu se va putea permite traversarea lor. Vor fi asigurate doar niste culoare pe langa culoarul unic, acea singura banda. Daca la Victoriei se vede clar, ma intreb cum va fi la Universitate, n-ai voie sa faci stanga sau sensul giratoriu ci doar sa mergi inainte? Sau la Unirii, se va merge numai pe dedesubt sau numai pe deasupra?

Cred ca cea mai proasta veste pentru soferi e ca intersectia de la Piata Presei Libere va fi inchisa. Am vazut de dimineata pancartele de delimitare ale benzilor, am oprit si am discutat cu politistii de la rutiera. Mi-au confirmat ca intesectia va fi inchisa, si nu se va putea face stanga in sensul de mers, va fi doar o singura banda pe DN1 ce se continua pana la Arcul de Triumf, fara sa se permita traversarea intersectiei, sau fara sa se poata face stanga sau dreapta in orice directie de mers. Mai rau, pana si din intesectia de la Piata Montreal ( in fata la Sofitel ).

rute ocolitoare summit

Pentru a ajunge la Casa Presei Libere, sau cartierul Damaroaia politistii recomanda rute ocolitoare. Ori pe la Baneasa, unde se va putea face stanga si te intorci, pe singura banda circulabila pe langa culoarul unic, ori de la Arcul de Triumf, la stanga pe bulevardul Marasti, Piata Montreal ( nu se va putea face la dreapta spre Piata Presei Libere ), bulevardul Expozitiei, strada Parcului, pe langa Hotel Parc, bulevardul Poligrafiei, Casa Presei Libere.

Eu recomand autobuz / metrou pana la Piata Charles de Gaulle si de acolo o plimbare sanatoasa prin Parcul Herastrau. In schimb nici pasionatii tramvaiului 41 nu cred ca vor avea multe sanse de reusita, la cum stiu ca se blocheaza bulevardul Marasti in orice zi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: