Inutilitatea politiei locale: “au traversat strada! Sunt in alt sector!”

Inutilitatea politiei locale: “au traversat strada! Sunt in alt sector!”

Se intampla in Bucuresti. Dar de fapt se intampla peste tot in tara, in lume. Daca in alte parti astfel de actiuni nu sunt tolerate, la noi nu numai ca sunt tolerate, dar autoritatile dau explicatii in loc sa nu isi faca treaba.

Si daca cumva cineva ar crede ca politia locala este inutila si degeaba, ei bine nu este asa. Este complet inutila, dar ne da explicatii.

Drept urmare, luam un caz, unde politia locala a raspuns dupa DOUA LUNI. Se intampla in intersectia de la Razoare, acolo unde puslamalele vin sa iti spele masina. Daca nu ii lasi sa iti zgarie parbrizul iti lovesc masina cu pumnii si picioarele. Pentru ca pot. Ce raspunde politia in aceasta situatie? Expresia halucinant este putin spus.

903450_716095085084670_1440649492_o

Deci sa intelegem din cele de mai sus un lucru clar. Au traversat strada si s-au dus pe teritoriul sectorului 5. Un fel de El Dorado, unde politia nu are nici o legatura si nici nu poate interveni. Drept urmare nu s-au putut impune sanctiuni.

Hai sa o luam altfel. Poate nu inteleg eu. Politia locala este un SRL, ca altfel nu vad de ce ar avea directori generali in functie. Politia locala ce pazeste daca nu poate interveni atunci cand cineva face o infractiune pe sectorul pe care isi desfasoara activitatea. Mai mult, daca politia locala nu are competenta de ce nu escaladeaza problema catre cineva care sa aiba competenta in acest caz? Nu stiu, politia nationala, jandarmeria, cineva?

Sau sectorul 5, care se invecineaza la colt de strada cu sectorul 6 e un loc de neatins?

Si daca politia locala, nu intervine, atunci cui sa ii ceri sa intervina?

Bine. Eu nu inteleg care este cadrul legal si nici legalitatea asa zisei politii locale, cat si denumirea ei. Dar asta e cu totul alta poveste. *(…)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply