iPad, A5-ul electronic

iPad-ul lansat de Apple in seara asta e cam cat un A5 de mare. Asta inseamna ca tot ce faci tu in mod normal: agenda, loc de mazgalit, loc de desenat aiurea in sedinte, dar si gadget de vazut filme, poze si browsuit pe internet. E ceva de genul versiunea electronica a caietului sau agendei cu care te plimbi in fiecare zi la munca sau in sedinte.

Florin imi zicea adineauri ca acest gadget are toate sansele sa revolutioneze tot ce stim noi pana acum si sa schimbe felul de a gandi si de a actiona in mod clasic, punandu-ne in situatia de a face lucrurile electronic. Culmea, pleaca cu un pret mic, de la 499USD, dar versiunea asta nu are 3G ci doar wireless.

In schimb eu ma intreb cat de pregatiti suntem pentru o schimbare asa de radicala? Adica eu trantesc cu agenda, o arunc de la 3 metri sa se opreasca prin alunecare in locul ei pe birou, dau cu ea de birou atunci cand vreau, o scot in metrou sau ma apara de ploaie. Ei bine astea nu le poate face iPadul asta. Cu asta trebuie sa am grija, sa nu il arunc, sa nu il ud, sa-l incarc in fiecare seara.
Si nici nu pot sa-l scot in metrou. Pentru ca e mare, e cat un A5. Il poate smulge oricine din maini si fugi cu el, totodata cu toate parolele si toata informatia care n-a fost mutata prin alta parte.

Un interesant video de prezentare e asta.

Si pentru ca plec la Moscova si acolo aia au vreun Apple Store, sa-mi cumpar unul sau nu? As avea la ce sa-l folosesc?
Se poate pune Windows pe el?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply