Buletinul meteo chemat sa dea explicatii in Parlament

Din ciclul chestii hilare care se intampla in Romania, un jurnalist, nu se stie inca cine, a facut reclamatie cum ca s-au prognozat 18 grade in Bucuresti si afara ninge. Drept urmare directorul ANM trebuie sa dea explicatii luni in Parlament de ce a prognozat o luna de caldura si de ce a nins zilele astea, mai ales de ce a fost frig(video aici de la minutul 92).

Dupa ce va potoliti de ras, cititi si explicatiile. Sunt oarecum simple. Afara este frig pentru ca este iarna, ninge din acelasi motiv, iar cele 18 grade cu plus s-au inregistrat deja luna acesta. Pana aici toate sunt bune si frumoase sau nu.

Eu nu inteleg cum unii oameni se mira de ce iarna ninge, de ce vara cade grindina, de ce ploua ziua si nu ploua noaptea. Si totusi oamenii astia traiesc printre noi. Nu imi dau seama acum sa ii numesc ignoranti, sa ii numesc imbecili sau doar plictisiti? Atunci de ce n-am face reclamatie ca afara nu e soare sau ca e prea mult soare. Eu zic sa facem reclamatie si ca e prea putin oxigen, poate se va realiza ceva si se vor planta paduri.

Sa facem reclamatii, doar de asta patim statul nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply