iPhone 4S rescriem istoria

La lansarile trecute de iPhone a fost dragut. Am ajuns in mijlocul aglomeratiei si de fiecare data n-am apucat sa tin telefonul in mana mai mult de 5 secunde. Altii au fost intotdeauna mai fericiti, iar Razvan a tot aparut la televizor  ca fiind primul care si-a cumparat iPhone 1, 2,3,4, 5, 6, 7 … la ce numar a ajuns?

Acum Vodafone lanseaza iPhone 4S in Plazza Romania joi seara de la ora 22. Pentru cei care vin acolo sa isi cumpere iPhone 4S, exista cadouri si preturi promotionale. Pe vodafone.ro sunt preturile abonamentelor. Sper ca de data asta Razvan va filma doar asa incat sa ii lase si pe altii sa cumpere iPhone. Iar arogantul de Nihasa ar trebui sa nu vina la eveniment pentru ca el deja are si ii cere lui Siri shaorma in limba romana.

PS, daca intrebati cate terminale vor avea la vanzare joi seara, sursele interne spun ca destule cat sa ajunga la toata lumea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply